Un român întors în țară din Italia a vrut să-și ia viața din dragoste pentru o copilă de 12 ani

Un român în vârstă de 32 de ani, întors recent la Reșița, după ce a fost plecat la muncă în Italia, a vrut să-și încheie socotelile cu viața deoarece părinții fetei de 12 de ani de care se îndrăgostise nu erau de acord cu relația lor. Bărbatul intenționa să se arunce de pe un pod, dar a renunțat convins de prieteni, relatează Antena 3.

A cerut-o de soție la părinți, iar vârsta copilei nu i s-a părut a fi un impediment în calea dragostei lor.

De foarte multe ori dragostea nu ține cont de vârstă, dar părinții au considerat că 12 ani nu este tocmai vârsta potrivită ca fata lor să se căsătorească și s-au declarat împotriva mariajului celor doi. I-au spus că fata este încă prea mică pentru măritat și trebuie să-și termine școala.

Înfuriat la culme, bărbatul de 32 de ani s-a urcat pe un pod din localitate amenințând că se aruncă în gol de la aproximativ 10 metri înălțime. Nu știm cât de serioasă era intenția sa, cert este că pentru mai multe minute a stat suspendat, ținut de mâini de prietenii săi care i-au sărit în ajutor și care încercau să-l convingă să renunțe la decizia sa.

Cineva a sunat la 112 și la fața locului s-au prezentat pompierii, polițiștii și o salvare. A fost instalată o saltea pneumatică care să atenueze căderea corpului în caz că bărbatul s-ar fi aruncat în gol. Niciun om al legii nu a încercat însă să-l facă să renunțe la ideea sa. Bărbatul îndrăgostit s-a lăsat în cele din urmă înduplecat de prietenii săi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a coborât de pe pod a fost dus la spital și urmează să se prezinte în fața polițiștilor după primirea unui diagnostic.

Mai jos, un video reportaj filmat la locul incidentului de jurnaliștii Antena 3: