Român care se întorcea din străinătate, dispărut după ce a fost la toaletă într-o benzinărie

La data de 19 septembrie 2023, autoritățile române au fost alertate cu privire la dispariția unui bărbat român plecat la muncă în străinătate, dar care se afla în drum spre România.

D_145492
Palffy Denes-Laszlo, 47 de ani, dispărut fără urmă în Germania. Sursă foto: politiaromana.ro.

Potrivit informațiilor făcute publice de Poliția Română, bărbatul se numește Palffy Denes-Laszlo, în vârstă de 47 de ani, originar din Șimonești, județul Harghita.

Sesizarea a fost făcută de către mama acestuia, care a relatat că fiul ei a dispărut fără urmă în cursul lunii august, în timp ce tranzita Germania, revenind de la muncă din Franța.

Conform celor relatate de femeie, evenimentul s-ar fi petrecut într-o benzinărie din Germania, unde Palffy ar fi intrat la toaletă, dar nu s-a mai întors la vehiculul cu care călătorea alături de alte trei persoane.

În momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă închisă la culoare din imitație de piele, pantaloni lungi de culoare verde în stil salopetă și bocanci de lucru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alte caracteristici ale acestuia includ: înălțimea de 1,75 m, greutate de 70 kg, constituție atletică, păr șaten scurt și față ovală. Nu sunt cunoscute alte semnalmente distinctive.

„Persoanele care pot oferi date și informații despre bărbat sunt rugate să apeleze de urgență numărul unic 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, este apelul făcut de Poliția Română.