Un român care se întorcea din Italia pentru a-și înmormânta tatăl a murit într-un accident

Un grav accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un TIR a avut loc, sâmbătă seară, 3 septembrie, în jurul orei 22:00, pe autostrada A1, în zona localităţii Făget din judeţul Timiş. În urma accidentului, şoferul dubiței, un român care se întorcea din Italia împreună cu familia pentru a participa la înmormântarea tatălui său, a decedat. Soția, un alt bărbat şi o fetiță de numai 5 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Potrivit ISU Timiș, bărbatul care se întorcea din Italia oprise pe banda de urgență pentru a strânge o prelată. În acel moment, autoutilitara a fost lovită în plin de un TIR condus de un cetățean în vârstă de 56 de ani.

Şoferul dubiței a rămas încarcerat între cele două vehicule și a murit pe loc. După ce pompierii au reuşit să îl extragă dintre fiare, medicii au declarat decesul acestuia.

De asemenea, soția sa, un bărbat şi o fetiță de 5 ani, care se aflau în autoutilitară în momentul impactului, au fost răniţi şi duşi de urgenţă la spital. Conducătorul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Conform Observator, șoferul care a murit venea din Italia şi se îndrepta spre Hunedoara, unde urma să participe la înmormântarea tatălui său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI