Român care și-a înjunghiat fiul în Italia și apoi a dispărut, arestat într-un autocar care se îndrepta spre România

Carabinierii din Opicina, o localitate din Italia situată în provincia Trieste (Friuli-Venezia Giulia) lângă granița Italiei cu Slovenia, au arestat un bărbat care călătorea la bordul unui autocar spre România.

Potrivit Rai News, autocarul venea din Spania și, în urma unui control de rutină efectuat de carabinieri, printre pasageri a fost identificat și un cetățean român, în vârstă de 53 de ani, care era căutat de autoritățile italiene de mai mulți ani.

Conform sursei citate, Parchetul din Florența a emis un mandat de arestare pe numele conaționalului nostru deoarece acesta fusese condamnat în Italia la închisoare pentru vătămare corporală agravată.

Mai exact, în anul 2017 bărbatul român și-a înjunghiat propriul fiu în zona gâtului și în zona brațelor în urma unor dispute familiale aprinse.

Băiatul a ajuns atunci la spital și a rămas internat o lungă perioadă, pentru a se vindeca în urma rănilor suferite, mai precizează presa italiană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tatăl victimei a fost pus imediat sub anchetă și, la finalizarea investigațiilor, el a fost trimis în judecată, dar a reușit să fugă din Italia înainte de a fi condamnat.

Odată arestat, bărbatul a fost condus la penitenciar pentru a-și ispăși pedeapsa, care se ridică la un an și 5 luni de închisoare.