Un român care a stat mai mulți ani în Italia a impresionat juriul de la „Chefi la Cuțite” cu povestea sa de viață

Gabriel Drăgușanu, un român concurent la emisiunea-concurs Chefi la cuțite, sezonul 10, a impresionat juriul cu povestea sa de viață. Gabriel a petrecut opt ani în Italia și a povestit cu mare sinceritate aspecte delicate din acea perioadă. Nu este mândru de cine a fost atunci, dar în prezent viața lui s-a schimbat considerabil, trăiește în Germania, are doi copii și a devenit un bucătar de succes.

„La 18 ani mi-am început aventura de bucătar, în străinătate – a povestit Gabriel Drăgușanu în emisiunea de la Antena 1. „Din 2004 până în 2012 am stat în Italia. Toată activitatea mea a fost în bucătărie și pizzerie. (…) Am avut un anturaj destul de rău, eram un dealer de droguri. Am intrat în anturajul greșit… Îmi cumpăram haine, nu aveam unde se le spăl, aruncam hainele murdare și îmi cumpăram altele, să vedeți ce mentalitate aveam atunci. În ziua de azi nu aș mai face asta niciodată. (…) Totul s-a schimbat atunci când banii mei câștigat au început să se ducă pe droguri. Îmi vindeam mie drogurile. Am făcut chestia asta aproape 6 luni.”

„Am dispărut pur și simplu, am plecat la fratele meu. Dacă opream mașina în fața casei, eu acum nu vă mai vorbeam. Mi-au sărit toate drogurile din cap în noaptea în care am văzut poliția în fața casei. Cel mai urât capitol din viața mea.”, a mai adăugat el.

Între timp, Gabriel Drăgușanu a migrat în altă țară: „Am un copil care s-a născut în Italia, iar celălalt în Germania. (…) E complicat, dar locuiesc în Germania acum”, a spus concurentul.

Gabriel Drăgușanu i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite cu rețeta pe care a prezentat-o, motiv pentru care a obținut trei cuțite din partea acestora. Concurentul și-a stăpânit cu greu emoțiile și lacrimile când a văzut decizia juraților.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Deci nu pot să cred! Nu pot să cred că sunt aici cu trei cuțite în față. Vă mulțumesc!”, a spus el.