Român care voia să zboare din Italia spre Anglia, arestat înainte de îmbarcare

Un român în vârstă de 31 de ani, care voia să ia avionul din Italia spre Anglia, a fost arestat în urmă cu câteva zile de polițiștii de frontieră italieni cu puțin timp înainte de îmbarcare.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Poliției din Italia, episodul s-a petrecut pe aeroportul Ronchi dei Legionari, de lângă Trieste, în regiunea Friuli Venezia Giulia, unde conaționalul nostru se pregătea să urce într-un avion ce urma să zboare spre Londra.

În urma verificării documentului de identitate al bărbatului român, polițiștii au constatat că acesta era căutat de autoritățile italiene de mai bine de nouă ani.

Mai exact, românul de 31 de ani avea un mandat de arestare pe numele său, emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Torino (Piemonte), pentru infracțiuni legate folosirea cardurilor bancare fără permisiune, falsificarea și alterarea cărților de credit, comise în anul 2013.

Infractorul avea astfel de executat o pedeapsă de 1 an și 7 luni de închisoare pentru aceste fapte și a fost condus de polițiști la penitenciarul „A. Bigazzi” din Trieste.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI