Român căutat de poliție în Italia. A abuzat de o adolescentă de 16 ani

UPDATE: Poliția din Latina, regiunea Lazio, l-a găsit și arestat pe românul în vârstă de 31 de ani, Dragoș Daniel Marcu, care era căutat pentru răpirea și agresarea unei fete de 16 ani, incident petrecut miercurea trecută.

Dragoș Daniel Marcu a fost găsit ascuns la Mistral, o fabrică abandonată în Pontenuovo, pe teritoriul comunei Sermoneta, provincia Latina.

Știrea inițială:

În seara zilei de miercuri, 3 mai 2023, o adolescentă în vârstă de 16 ani a fost răpită și abuzată în zona Latina Scalo (Lazio). Fata se afla împreună cu iubitul ei, care a fost bătut până a leșinat.

Ancheta continuă, iar autoritățile sunt pe urmele suspectului, Dragoș Daniel Marcu, un român de 31 de ani, fără domiciliu stabil în Italia și cunoscut deja de forțele de ordine pentru frecventarea mediilor legate de traficul de substanțe interzise, informează Latina oggi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
210957_7qen7wh
Dragoș Daniel Marcu, 31 de ani. Căutat de poliție în Italia

Polițiștii au reușit să îl identifice pe baza fotografiilor și a descrierii oferite de cei doi tineri agresați.

Conform relatărilor, tinerii, o fată de 16 ani și un băiat de 18 ani, se aflau în zona industrială din Latina Scalo, unde s-au întâlnit cu bărbatul român care consuma în acel moment substanțe interzise.

Acesta i-a abordat în mod agresiv, împiedicându-i să plece cu mașina „mini-car” în care se aflau. În primul rând, el l-a lovit pe băiat până l-a lăsat aproape inconștient, iar apoi a obligat-o pe fată să îl urmeze, lovind-o și pe ea.

Adolescenta a fost găsită în dimineața următoare, în stare de șoc și cu răni la față, ceea ce indică faptul că a fost bătută de agresor.

Detaliile a ceea ce s-a întâmplat în acele ore sunt încă în curs de investigare de către polițiști, dar se pare că adolescenta a fost constrânsă să întrețină relații intime cu Dargoș Daniel Marcu.

Cei doi tineri au fost duși la spital și apoi externați în primele ore ale zilei de joi, 4 mai.

Datorită descrierii detaliate oferite de victime, cercul de căutare s-a restrâns și autoritățile au reușit să identifice presupusul vinovat.

Cu toate acestea, acesta nu a fost încă găsit, iar investigațiile continuă pentru a aduce dreptate celor doi adolescenți afectați de acest incident tragic. Polițiștii așteaptă ca românul să facă un pas greșit și sunt gata să-l prindă de îndată ce iese din ascunzătoarea în care se află.

@rotalianul