Român căutat de poliție în Italia. A evadat din arest la domiciliu

Cristian Samuel Sandru, în vârstă de 42 de ani, de naționalitate română, este căutat de poliție în Italia după ce a evadat din arestul la domiciliu.

Bărbatul român și-a tăiat brățara electronică ce îi monitoriza mișcările și în prezent este căutat de poliție, informează Nuova Venezia.

El a fost arestat în noaptea de Paști, la San Michele al Tagliamento, în regiunea Veneto, sub acuzația de furt de materiale de construcție.

1200-202308261242
Cristian Samuel Sandru. Foto: Nuova Venezia

În acea perioadă, carabinierii au primit mai multe plângeri cu privire la furtul de materiale de construcții.

Investigațiile ulterioare au dus la identificarea unui automobil Citroen C4, a cărui activitate corespundea cu orarul furturilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În noaptea de Paști, vehiculul suspect a fost observat parcat lângă o dubă de la o companie de construcții. Ulterior, carabinierii au surprins un bărbat care intenționa să spargă duba respectivă.

La momentul arestării, Cristian Samuel Sandru a încercat să inducă în eroare autoritățile oferind detalii false despre identitatea sa.

Cu toate acestea, carabinierii l-au identificat corect, descoperind, de asemenea, că pe numele său era emis un mandat de arestare european.

Mandatul fusese emis de autoritățile române, Sandru având de ispășit o pedeapsă definitivă de 2 ani și 6 luni pentru furt agravat.

După o perioadă petrecută în închisoare, începând cu luna august bărbatul a fost transferat în arest la domiciliu.

Pe data de 22 august, acesta a reușit să își taie brățara electronică și să evadeze. Căutările sunt în plină desfășurare, iar autoritățile sunt pe urmele sale. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112.

Distribuie acest articol