Român condamnat în Italia la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru viol în grup

Un tânăr român din Italia, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare după ce a fost acuzat de violență sexuală în grup, pentru violul produs în luna mai a anului 2019, într-o discotecă din Roma, în apropiere de Ponte Milvio.

Pap Răzvan Gabriel a violat în seara zilei de 18 mai, împreună cu alți doi tineri, o fată de origine etiopiană, în vârstă de 21 de ani. Agresiunea s-a produs într-o magazie din incinta discotecii „Factory club” din Roma. Victima a fost violată întâi de un client al clubului, iar doi angajați ai discotecii, printre care și Răzvan, în loc să o salveze au violat-o și ei.

La condamnarea lui Răzvan Gabriel Pap a fost decisivă proba ADN găsită pe lenjeria intimă a tinerei, relatează Il Messaggero.

„N-am fost eu, n-am violat-o!” a continuat să strige Răzvan în timpul interogatoriului, dar proba ADN-ului arată clar că românul a participat la violul care a avut loc la numai câțiva metri de locul unde dansau sute de tineri. Printre cei care dansau se afla și iubita lui Răzvan, care habar nu avea ce face partenerul său la doar câțiva metri distanță. Iubită care, la câteva zile după violența care a avut loc, și-ar fi mărturisit îngrijorarea unui prieten: „Oare n-o fi și Răzvan implicat?”

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20