Român dat jos cu forța din autocar în timp ce se întorcea din străinătate pentru a petrece sărbătorile acasă

Un cetățean român în vârstă de 29 de ani, originar din județul Iași, care se întorcea din Olanda pentru a petrece Sărbătorile acasă, cu cei dragi, a fost dat jos cu forța din autocar în localitatea Satulung (Maramureș), în urma unor neînțelegeri cu șoferul și alți doi pasageri.

După ce a fost lăsat pe marginea drumului cu tot cu bagaje, conform declarației sale tânărul ar fi fost agresat de o persoană necunoscută. Găsit de polițiști, a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș, polițiștii din Șomcuța Mare au fost sesizați la ora 05:33, cu privire la faptul că, în localitatea Satulung, o persoană se află pe mijlocul drumului național 1C.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au găsit pe tânărul de 29 de ani, cu leziuni la nivelul feței.

Bărbatul le-a povestit agenților că, în timp ce se afla în calitate de pasager într-un autocar împreună cu conducătorul auto și alte două persoane, ajunși în localitatea Satulung, în urma unor neînțelegeri, a fost dat jos din autocar și lăsat cu tot cu bagaje pe marginea drumului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ulterior, a spus că a fost bătut, însă nu e clar dacă s-a întâmplat înainte sau după ce a coborât din autocar. De asemenea, bărbatul le-a spus polițiștilor că i-a fost distrus un televizor, cu o valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Autoritățile au făcut cercetări și l-au identificat pe agresor. Este vorba de un bărbat de aceeași vârstă cu victima, 29 de ani, cu domiciliul în județul Botoșani.

În cauză, se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz.