Român de 26 de ani din Italia la un pas de moarte, a suferit un infarct în timp ce se scălda în apa mării

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 26 de ani, a suferit un atac de cord în după-amiaza zilei de luni, 14 iunie 2021, în timp ce se scălda în mare, pe o plajă din cartierul Tirrenia situat în localitatea Pisa din Toscana.

Potrivit publicației locale Pisa Today, conaționalul nostru a fost la un pas de moarte în același loc în care în urmă cu numai o săptămână și-a pierdut viața un tânăr de 19 ani de origine senegaleză.

Din fericire, atenția și promptitudinea salvamarilor de pe plaja Maestrale din Tirrenia au fost esențiale pentru a-i salva viața tânărului român, aceștia intervenind imediat pentru a-l scoate din apă.

Odată scos la mal, salvamarii au solicitat intervenția paramedicilor la fața locului și au început să aplice manevrele de reanimare asupra tânărului.

- Continuarea articolului după publicitate -

Personalul medical sosit la fața locului cu ambulanța a preluat apoi controlul și a continuat cu manevrele de reanimare, iar conaționalul nostru a fost readus la viață la scurt timp după aceea.

Tânărul de 26 de ani a fost transportat apoi la spitalul din Livorno pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale de rigoare, mai precizează sursa citată.

Alte surse locale relatează că băiatul ar fi mâncat și, imediat după aceea, ar fi intrat în apa mării pentru a înota, iar acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi suferit infarctul.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos