Român de 26 de ani din Italia la un pas de moarte, a suferit un infarct în timp ce se scălda în apa mării

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 26 de ani, a suferit un atac de cord în după-amiaza zilei de luni, 14 iunie 2021, în timp ce se scălda în mare, pe o plajă din cartierul Tirrenia situat în localitatea Pisa din Toscana.

Potrivit publicației locale Pisa Today, conaționalul nostru a fost la un pas de moarte în același loc în care în urmă cu numai o săptămână și-a pierdut viața un tânăr de 19 ani de origine senegaleză.

Din fericire, atenția și promptitudinea salvamarilor de pe plaja Maestrale din Tirrenia au fost esențiale pentru a-i salva viața tânărului român, aceștia intervenind imediat pentru a-l scoate din apă.

Odată scos la mal, salvamarii au solicitat intervenția paramedicilor la fața locului și au început să aplice manevrele de reanimare asupra tânărului.

Personalul medical sosit la fața locului cu ambulanța a preluat apoi controlul și a continuat cu manevrele de reanimare, iar conaționalul nostru a fost readus la viață la scurt timp după aceea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânărul de 26 de ani a fost transportat apoi la spitalul din Livorno pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale de rigoare, mai precizează sursa citată.

Alte surse locale relatează că băiatul ar fi mâncat și, imediat după aceea, ar fi intrat în apa mării pentru a înota, iar acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi suferit infarctul.