Român denunțat și amendat în Italia. Nu avea permis de conducere, dar ieșea cu mașina la prostituate

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani, rezident în localitatea Alatri din provincia Frosinone (Lazio), a fost denunțat și amendat în weekendul trecut de carabinieri după ce a fost surprins la volanul unui autoturism deși nu avea permis de conducere. Bărbatul se deplasase cu mașina în localitatea vecină, Ferentino, pentru a beneficia de serviciile unei prostituate.

Potrivit Frosinone Today, carabinierii l-au găsit pe bărbatul român în zona ASI din Ferentino, în timp ce încerca să găsească o prostituată pe placul său. Având în vedere că primarul localității a emis, în urmă cu trei ani, o ordonanță prin care se interzice practicarea sau solicitarea serviciilor legate de prostituție, militarii au intrat imediat în acțiune pentru a-l amenda pe bărbatul român.

În urma verificării documentelor sale de identitate, însă, carabinierii au descoperit că acesta nu deținea permis de conducere, așadar au fost nevoiți să-l denunțe pentru această infracțiune penală. În plus, bărbatul a fost amendat și pentru încălcarea ordonanței anti-prostituție din Ferentino.