Român din Italia acuzat de o tânără italiancă de viol după ce a petrecut noaptea cu el

O tânără italiancă din localitatea Marina di Camerota, provincia Salerno, acuză un bărbat român de 31 de ani că a violat-o în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 31 mai, după ce a invitat-o la el acasă. Potrivit ziarului La Repubblica, bărbatul ar fi profitat de faptul că femeia se afla sub influența alcoolului pentru a supune-o raportului sexual.

Din cele relatate de tânăra italiancă reiese că totul s-a întâmplat după o seară petrecută cu mai mulți prieteni pe faleză. Câteva pahare de băutură, câteva „selfie” și puțină distracție, apoi bărbatul român a început s-o curteze. Apoi, profitând de faptul că aceasta se afla sub influența alcoolului, a convins-o să-l însoțească acasă la el.

Odată ajunși în locuința românului, a declarat tânăra, acesta ar fi supus-o actului sexual, abuzând de faptul că victima nu putea să se apere din cauza consumului ridicat de alcool. În zorii zilei, femeia s-a trezit și a plecat acasă unde, în stare de șoc, i-a povestit tatălui ei cele întâmplate, apoi a mers împreună cu el la carabinieri pentru a depune plângere.

Carabinierii, coordonați de procurorul Antonio Ricci, au dat startul unei anchete imediat și la scurt timp l-au identificat pe bărbatul român cu care tânăra a petrecut noaptea. Acesta a fost denunțat în stare de libertate cu acuzația de viol.

Conform sursei citate, tânăra italiancă de 20 de ani a fost condusă ulterior la spitalul Immacolata din Sapri unde medicii au confirmat că a fost supusă unui abuz sexual și că a consumat o cantitate exagerată de alcool.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI