Un român din Italia a ajuns la spital după ce a fost bătut de vecinul său cu o bâtă de baseball

Agresiunea s-a petrecut în orașul italian Arezzo, din Toscana, unde un tunisian în vârstă de 41 de ani a fost arestat după ce și-a agresat vecinul de casă, un cetățean român, cu bâta de baseball. Mai mult, când polițiștii au intervenit la fața locului pentru a investiga agresiunea, africanul a suflat spre ei și le-a spus apoi că este infectat cu COVID-19.

Era duminică, 11 octombrie 2020, în jurul orei de prânz, când între tunisian și vecinul său român a avut loc o discuție aprinsă care, în scurt timp, s-a transformat într-o agresiune violentă. Bărbatul african a pus mâna pe o bâtă de baseball și a încercat să-l lovească pe conaționalul nostru în cap, scrie publicația locală Corriere di Arezzo.

Românul a apucat, însă, să-și protejeze capul cu mâinile înainte de a fi lovit, dar s-a ales totuși cu o fractură la brațul stâng provocată de bâta de baseball. Victima a alertat forțele de ordine, apoi a fost transportat la spital unde medicii i-au dat 30 de zile de concediu medical.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cetățeanul tunisian, care se află legal în Italia și are permis de ședere valabil până în iunie anul viitor, a fost pus sub arest și urmează să fie judecat în luna noiembrie prin proces abreviat. Bărbatul are și alte antecedente penale.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos