Un român din Italia a alergat 21 de km în casă: „Voi câți kilometri ați reuși să faceți?”

Un sportiv român din Italia, Marius Mocanu, în vârstă de 35 de ani, a alergat 21 de kilometri și 120 de metri în 3 ore și 30 de minute, pe un traseu cu startul în bucătărie și care a continuat prin balcon, apoi prin sufrageria apartamentului său din Torino. „Am alergat practic jumătate din distanța unui maraton, vă provoc și pe voi să faceți asta.”, a spus Marius într-un video publicat pe Facebook.

Marius este instructor de atletism și profesor de sport la complexul sportiv Safatletica din Torino, iar acum se află ca noi toți, în izolare la domiciliu. Obișnuit să facă sport în fiecare zi, Marius nu se oprește din a-și încărca fizicul și psihicul de energie nici când este constrâns să trăiască 24 de ore din 24 în cei câțiva metri pătrați ai apartamentului său.

Și-a făcut un traseu cu linia de start în bucătărie, apoi a ieșit în pas alergător pe balcon, ca să intre înapoi în casă pe ușa de la sufragerie. Și tot așa pentru 1.280 de ture, care au însumat 21 de km, adică jumătate din distanța unei probe de maraton. „Fiecare tură era de 16 metri și 50 de centimetri”, spune Marius în videoclipul publicat pe pagina de Facebook, Safatletica.

Sportivul român ne provoacă la întrecere: „Haideți să vedem voi câți kilometri reușiți să faceți!”, iar în încheiere ne asigură: „Va fi totul bine, vă îmbrățișez pe toți.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A CASA CON SAFA – IL RECORD DI MARIUSMarius Mocanu, oltre ad essere un nostro atleta, è un tecnico apprezzatissimo dai…

Gepostet von Safatletica am Freitag, 27. März 2020