Român din Italia arestat într-un autocar care se îndrepta spre România. Obliga tinere conaționale să se prostitueze

Un cetățean român a fost arestat de carabinierii din localitatea italiană Aurisina, provincia Trieste, în urma unui control efectuat asupra pasagerilor dintr-un autocar care se îndrepta spre România. Bărbatul avea o condamnare pe numele său în Italia pentru proxenetism.

Din cele relatate de ziarul Il Gazzettino reiese că infractorul român făcea parte, în urmă cu mai bine de 10 ani, dintr-o organizație de proxeneți care opera în localitatea Rimini din Emilia-Romagna. Localnicii și turiștii care frecventau litoralul din zonă și doreau să petreacă momente de plăcere cu aceste femei, trebuiau să i se adreseze lui pentru a organiza întâlnirea într-un loc în care să fie consumat raportul.

Pentru tinerele române, însă, nu erau clipe de plăcere, fiindcă erau obligate de conaționalul lor să defileze pe litoral pentru a atrage clienți. Asta până când unele dintre ele au găsit curajul să-l denunțe la forțele de ordine, care au deschis o anchetă imediat. Datorită mărturiilor depuse de femei, anchetatorii au reușit să destructureze gruparea infracțională și i-a trimis în judecată pe toți cei care făceau parte din ea.

- Continuarea articolului după publicitate -

În urmă cu câteva zile, în timpul unui control de rutină la frontiera Italiei, unul dintre membrii grupării de proxeneți a fost depistat de carabinierii din Aurisina într-un autocar care se pregătea să părăsească această țară pentru a ajunge în România, fiind vorba despre un bărbat român în vârstă de 31 de ani. Odată identificat, militarii au descoperit că pe numele acestuia exista un mandat de arestare pentru o condamnare la închisoare, acuzat fiind de proxenetism.

Individul a fost pus sub arest și condus în penitenciarul Coroneo din Trieste unde urmează să ispășească o pedeapsă de 1 an și 9 luni de închisoare.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos