Un român din Italia a aruncat mobila de la balcon și i-a atacat pe polițiști. Calmat cu electroșocuri

Un cetățean român în vârstă de 56 de ani a creat panică la Padova, unde a aruncat de la balconul apartamentului său mai multe piese de mobilier în timp ce urla cuvinte de neînțeles. Polițiștii ajunși la fața locului au fost agresați de bărbatul care a aruncat și asupra lor cu un suport de fier pentru flori.

A fost arestat pentru rezistență, ultraj și amenințare la adresa unui funcționar public după ce a fost „calmat” cu pistolul cu impulsuri electrice, informează Il Gazzettino.

Polițiștii au fost chemați de o vecină care era îngrozită de urletele bărbatului român. Femeia a sunat la poliție și la adresa respectivă, în zona Brusegana, a intervenit un echipaj care l-a găsit pe bărbat aruncând mobilă de pe terasa apartamentului său și țipând ca un nebun. În mijlocul străzii erau deja numeroase obiecte de mobilier.

Agenții s-au apropiat imediat de balcon încercând să-l oprească, dar bărbatul a apucat atunci un suport de fier și l-a aruncat asupra polițiștilor. Câteva momente mai târziu, agresorul a coborât în stradă, furios pe polițiștii care încercau să-l calmeze și încercând să-i lovească.

După numeroase și zadarnice apeluri la calm, constatând că nu există nicio posibilitate de dialog, unul dintre cei doi agenți prezenți a demarat procedura de utilizare a pistolului cu impulsuri electrice. A fost nevoie de patru electroșocuri pentru a-l opri pe agresor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul de 56 de ani a fost arestat pentru rezistență, ultraj și amenințare la adresa unui funcționar public și supus, conform procedurii, tratamentului administrat de personalul sanitar de la 118.

Distribuie acest articol