Un român din Italia a aruncat mobila de la balcon și i-a atacat pe polițiști. Calmat cu electroșocuri

Un cetățean român în vârstă de 56 de ani a creat panică la Padova, unde a aruncat de la balconul apartamentului său mai multe piese de mobilier în timp ce urla cuvinte de neînțeles. Polițiștii ajunși la fața locului au fost agresați de bărbatul care a aruncat și asupra lor cu un suport de fier pentru flori.

A fost arestat pentru rezistență, ultraj și amenințare la adresa unui funcționar public după ce a fost „calmat” cu pistolul cu impulsuri electrice, informează Il Gazzettino.

Polițiștii au fost chemați de o vecină care era îngrozită de urletele bărbatului român. Femeia a sunat la poliție și la adresa respectivă, în zona Brusegana, a intervenit un echipaj care l-a găsit pe bărbat aruncând mobilă de pe terasa apartamentului său și țipând ca un nebun. În mijlocul străzii erau deja numeroase obiecte de mobilier.

Agenții s-au apropiat imediat de balcon încercând să-l oprească, dar bărbatul a apucat atunci un suport de fier și l-a aruncat asupra polițiștilor. Câteva momente mai târziu, agresorul a coborât în stradă, furios pe polițiștii care încercau să-l calmeze și încercând să-i lovească.

După numeroase și zadarnice apeluri la calm, constatând că nu există nicio posibilitate de dialog, unul dintre cei doi agenți prezenți a demarat procedura de utilizare a pistolului cu impulsuri electrice. A fost nevoie de patru electroșocuri pentru a-l opri pe agresor.

Bărbatul de 56 de ani a fost arestat pentru rezistență, ultraj și amenințare la adresa unui funcționar public și supus, conform procedurii, tratamentului administrat de personalul sanitar de la 118.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol