Un român din Italia a pierdut borseta cu bani și acte în timp ce se afla în țară. Recuperată datorită simțului civic al unei alte persoane

Un român întors în țară a pierdut joi, 19 august 2022, borseta în care ținea toate actele și o sumă considerabilă de bani, dar a recuperat-o în scurt timp datorită simțului civic demonstrat de o persoană.

Întâmplarea s-a petrecut în Bacău, scrie ziarul local Deșteptarea, unde o persoană a sesizat agenții de la Poliția Locală că a găsit o borsetă lăsată nesupravegheată în aceeași zonă.

Polițiștii au verificat conținutul borsetei și au găsit bunuri, acte, carduri bancare, precum și suma de 420 de euro, mai precizează sursa citată.

Agenții de la Locală au efectuat apoi verificări pentru a descoperi identitatea proprietarului, acesta fiind identificat în persoana numitului T.C.I., care are reședința în Italia.

Polițiștii au înapoiat borseta bărbatului pe bază de proces verbal și le recomandă cetățenilor să manifeste prudență în piețe, magazine, locuri aglomerate, precum și să supravegheze bunurile personale, pentru a nu avea neplăceri legate de pierderea lor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul