Român din Italia pozitiv la COVID, a vrut să-și infecteze fosta parteneră pentru a petrece împreună carantina

Un cetățean român în vârstă de 46 de ani, rezident la Foligno, în provincia Perugia, a fost condamnat recent la șase luni de arest la domiciliu, după ce a intrat cu forța în casa fostei soții în timp ce era confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul avea intenția de a infecta-o și pe ea și a petrece astfel împreună perioada de carantină, relatează Perugia Today.

Cei doi erau despărțiți și românul avea interdicție de a se apropia de fosta parteneră. În noiembrie 2021 el a fost responsabil de acte de persecuție împotriva femeii, o conațională care locuiește la Perugia. Potrivit investigațiilor, bărbatul, pe fondul geloziei, nu îi permitea femeii să muncească sau să socializeze cu alte persoane și îi lua cu forța telefonul mobil pentru a-i verifica fotografiile, videoclipurile și mesajele.

După ce s-au despărțit, femeia a notat că era uneori urmărită de fostul partener care îi trimitea des mesaje și email-uri, iar într-o zi ar fi intrat în casă de unde i-a furat peste 2.000 de euro.

Cu ceva timp în urmă, după ce a fost testat pozitiv la Covid-19, bărbatul a mers la domiciliul fostei sale consoarte și a încercat să o infecteze și pe ea pentru a petrece împreună perioada de carantină.

De asemenea, el este acuzat că ar fi amenințat-o că va răspândi un filmuleț realizat pe ascuns în timpul unui act sexual, dacă nu accepta să se împace și să reia relația.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Luând în considerare toate aceste fapte, judecătorul a revocat interdicția de apropiere și a dispus arestul la domiciliu pe o perioadă de 6 luni.

Distribuie acest articol