Un român din Italia, angajat al companiei Amazon, prins că fura pachetele clienților

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 27 de ani, care lucra ca șofer la Amazon, a fost prins furând mai multe pachete trimise în Italia de Amazon Germania și Marea Britanie.

Tânărul, care lucra ca transportator rutier pentru gigantul e-commerce, a fost surprins de carabinieri într-o zonă rurală din Spessa, în zona Pavia, când încărca pachetele în automobilul său personal, relatează Milano Today.

Militarii, angajați într-un serviciu normal de control în teritoriu, l-au observat în timp ce recupera câteva pachete ascunse în spatele unor tufișuri și le încărca în mașina sa. Carabinierii au mers să verifice și după o scurtă discuție au înțeles proveniența reală a pachetelor, în interiorul cărora se aflau 64 de produse precum: componente hardware pentru computer, un smartphone, burghie, sticle de alcool și accesorii vestimentare.

Autoritățile sunt de părere că bărbatul român a furat pachetele din camionul cu care le transporta, le-a ascuns în tufișuri, ca mai târziu să se întoarcă pentru a le recupera cu mașina personală. Din nefericire pentru el, carabinierii erau în preajmă.