Român din Italia denunțat de carabinieri pentru că și-a închis mama pe balcon și n-a mai lăsat-o să intre în casă

Un tânăr român din Torino (Piemonte) s-a ales cu un denunț la carabinieri după ce și-a închis mama pe balcon, în seara zilei de duminică, 15 mai 2022, și n-a mai lăsat-o să intre în locuință.

Potrivit ziarului La Stampa, cei doi au avut niște discuții aprinse în acea seară care au degenerat rapid, iar tânărul, în vârstă de 25 de ani, a decis să o scoată pe mamă din casă, pe balcon, și nu i-a mai permis să intre din nou în locuință.

Femeia, care este văduvă și de profesie infirmeră, s-a speriat când s-a văzut închisă pe balcon și a început să țipe, cerând ajutorul vecinilor, iar aceștia au alertat imediat forțele de ordine.

Era în jurul orei 21:00, în seara zilei de duminică, când militarii au intervenit la apartamentul situat pe corso Spezia din Torino pentru a ajuta-o pe femeie.

Tânărul român, la apariția carabinierilor, a deschis imediat ușa de la balcon și i-a permis mamei sale să intre din nou în locuință. Asta nu l-a ajutat însă să scape de denunțul carabinierilor pentru violență privată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul