Român depistat în Italia cu asigurare auto falsă, autoritățile i-au pus mașina sub sechestru

Un român în vârstă de 28 de ani a fost denunțat joi, 18 martie a.c., de polițiștii locali din localitatea Cormano, provincia Milano. Pe lângă faptul că circula într-o zonă roșie fără un motiv întemeiat, conaționalul nostru a mai prezentat agenților și o asigurare falsă.

Din informațiile publicate de Il Giorno reiese că bărbatul român, care circula cu o mașină înmatriculată în Spania, a fost oprit de polițiștii locali în timpul unui control pentru respectarea măsurilor anti-Covid de pe teritoriul urban. Imediat ce a fost oprit, acesta le-a replicat agenților: „Mă duc la frizerie să mă tund”, fapt ce a ridicat suspiciuni în ochii agenților, dat fiind că se afla în regiunea Lombardia care este încadrată în zona roșie în prezent, deci frizeriile sunt închise din cauza restricțiilor impuse de autorități.

În urma controlului documentelor, românul a prezentat oamenilor legii un act de asigurare care s-a dovedit a fi fals, ceea ce a dus la un denunț penal pe numele acestuia și sechestrarea autoturismului cu care se deplasa, mai precizează sursa citată.