Un român din Italia a dispărut de la locul de muncă. Ioan lucrează ca paznic la o firmă de logistică

Paznicul unei firme de logistică din localitatea Stradella, provincia Pavia, a dispărut în mod misterios în timpul programului de lucru în seara zilei de 18 noiembrie 2019. Carabinierii au găsit ulterior mașina sa, dar nici urmă de el.

Se numește Ioan Savu, are 55 de ani, este cetățean român, dar este rezident în localitatea italiană Canneto Pavese din provincia Pavia, iar în jurul orei 18:00 de luni seara a dispărut în mod misterios de la locul de muncă. Conaționalul nostru lucrează ca paznic la o firmă de logistică și lucrează în mai multe schimburi. În ziua dispariției sale, Ioan a început munca la ora 13:00 și urma să iasă din tură la 19:00, dar cu o oră înainte de terminarea programului de lucru a părăsit ghereta, lăsând însă telefonul său pe birou. Ulterior, mașina sa a fost găsită cu o portieră deschisă în curtea din fața centrului logistic unde lucrează, dar cheile autoturismului nu au fost găsite.

Fiul bărbatului român a denunțat dispariția acestuia la carabinierii din localitate care au deschis imediat o anchetă și au început să se intereseze despre viața și anturajul bărbatului. Nu se exclude ca acesta să fi plecat în mod voluntar, dar anchetatorii încearcă să reconstruiască ceea ce s-a întâmplat analizând mai întâi trecutul și prezentul bărbatului, încercând astfel să înțeleagă care erau obiceiurile și cunoștințele sale.