Român din Italia găsit mort în casă. Sora lui din România îl suna de patru zile și nu dădea de el

Macabra descoperire a fost făcută în dimineața zilei de vineri, 20 august 2021, într-un apartament din localitatea italiană Sannazzaro de’ Burgondi, situată în provincia Pavia din Lombardia.

Cei care au găsit trupul neînsuflețit al conaționalului nostru, în vârstă de 55 de ani, au fost pompierii și personalul medical de la Crucea Roșie, relatează publicația locală La Provincia Pavese.

Potrivit sursei citate, sora românului decedat îl suna de patru zile, mai exact de luni, 16 august, dar bărbatul nu răspundea nicicum la telefon.

În cele din urmă, femeia, care locuiește în România, a reușit să alerteze autoritățile locale din Sannazzaro care, la rândul lor, au trimis pompierii și o ambulanță la apartamentul românului, situat pe via Marconi din localitate.

Având în vedere că nimeni nu răspundea la interfon sau la ușă, pompierii au fost nevoiți să pătrundă în locuința conaționalului nostru pe balcon, folosind scara.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Odată intrați în apartament, au găsit corpul fără viață al bărbatului român prăbușit la podea, cu indicii clare că era mort de câteva zile.

Din primele investigații reiese că victima a suferit un infarct și nu a apucat să mai ceară ajutor, dar procurorul care a preluat cazul a dat dispoziții să fie efectuată autopsia pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Bărbatul român lucra pentru o firmă externă care avea un contract încheiat cu rafinăria Eni din Sannazzaro și Ferrera, mai precizează sursa locală.

În Italia, bărbatul trăia singur, dar era în strânsă legătură cu sora sa din România și se auzeau des la telefon.

Când femeia a văzut că nu reușește să intre în contact cu el, a intrat în panică, temându-se pentru viața fratelui ei, iar temerile sale, din nefericire, s-au adeverit.