Român din Italia găsit mort în pivniță. Tragica descoperire a fost făcută de soția lui, o femeie originară din R. Moldova

Un bărbat român din Italia a fost găsit mort în această dimineață de 6 ianuarie 2021 în pivnița casei sale din orașul italian Verona. Dramatica descoperire a fost făcută chiar de soția lui, o femeie moldoveancă, informează publicația locală L’Arena.

Conform celor relatate de autoritățile locale, inițialele victimei sunt V.C. și avea 54 de ani. Conaționalul nostru era rezident de mai mulți ani în cartierul Cà di David din Verona, într-o casă situată pe via Belfiore, în care locuia împreună cu soția lui, o femeie originară din Republica Moldova care lucrează ca badantă.

Aceasta din urmă, întoarsă de la serviciu în cursul acestei dimineți, a intrat în casă și a observat că partenerul ei nu era prezent, motiv pentru care a început să-l caute. Într-un final, femeia moldoveancă l-a găsit pe soțul ei zăcând fără viață în pivnița casei și a solicitat imediat ajutor medical, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului român.

Carabinierii au intervenit la fața locului pentru a investiga decesul. Foto: primadituttoverona.it

La fața locului au intervenit în scurt timp și carabinierii care au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs decesul. Din primele investigații reiese însă că moartea bărbatului român a fost provocată de cauze naturale.

Cu toate acestea, procurorul Valeria Ardito de la Parchetul din Verona a dat dispoziții să fie efectuată autopsia pe corpul victimei pentru a stabili cu precizie cauza decesului. Locul în care a fost găsit cadavrul a fost pus, de asemenea, sub sechestru pentru ulterioare verificări efectuate de către echipa de investigații științifice a carabinierilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI