Român din Italia găsit mort pe stradă în toiul nopții. Corpul său se afla lângă o trotinetă electrică

Un bărbat român, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit fără viață în cursul nopții de miercuri spre joi, 29 iulie 2021, pe o stradă din orașul italian Ravenna situat în Emilia-Romagna.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, tragica descoperire a fost făcută de un trecător, în jurul orei 04:00 din această noapte, pe viale Vespucci din cartierul Lido di Classe.

Corpul conaționalului nostru, care se numea Dan Hapeci, a fost găsit la pământ, lângă o trotinetă electronică, iar trecătorul a sunat imediat la 118 pentru a solicita o ambulanță. Personalul medical intervenit la fața locului nu a putut face altceva, însă, decât să constate decesul.

La locul tragediei au intervenit între timp și carabinierii pentru investigațiile de rigoare. Din primele informații reiese că moartea conaționalului nostru ar fi fost una accidentală. Pe corpul său nu apar urme de agresiune și nu sunt indicii că ar fi fost implicate și alte vehicule.

Cu toate acestea, se ia în calcul și posibilitatea ca tânărul român să fi suferit un infarct, având în vedere că nu există martori, dar numai autopsia va clarifica acest aspect cu precizie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul