Român din Italia, împușcat în picioare de un vecin care a fugit la bordul unei mașini

Un incident neobișnuit a zguduit liniștea rurală a comunei Sanremo, din regiunea Liguria, joi, 8 februarie, când un bărbat român a fost împușcat în picioare de un vecin, după o discuție aprinsă.

Incidentul s-a desfășurat în două etape dramatice, menționează Primo Canale

Inițial, conaționalul nostru se afla într-o zonă rurală din satul Poggio, unde a fost tras un prim foc de pistol care, se pare, nu l-ar fi nimerit.

Românul a fugit până în zona Valle Armea, în apropiere de închisoare. Aici bărbatul a fost ajuns din urmă de una sau mai multe persoane, care au tras din nou, împușcându-l în picioare.

photo_2024-02-08_20-53-24
Român din Italia, împușcat în picioare de un vecin care a fugit la bordul unei mașini. Foto: Primo Canale

Detaliile incidentului sunt încă în curs de clarificare, iar carabinierii se află la fața locului, încercând să reconstituie dinamica evenimentelor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Printre martorii cheie se numără fratele bărbatului român, care, deși nu vorbește bine limba italiană, a oferit detalii importante imediat după incident.

Medicii de la 118 și voluntarii de la Crucea Roșie din Sanremo au intervenit pentru a oferi primul ajutor bărbatului rănit.

Autoritățile își concentrează eforturile nu doar pe reconstituirea dinamicii conflictului, ci și pe localizarea responsabilului sau a responsabililor care au fugit de la locul incidentului la bordul unei mașini Panda de culoare gri.