Un român din Italia a încercat să apere un bătrân, dar a ajuns la spital cu nasul spart și mai multe fracturi

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19:30 de luni, 17 august, în Piazza Tassa din orașul italian Florența, unde un tunisian în vârstă de 20 de ani a început să agreseze verbal un bătrân de 80 de ani. Mai multe persoane au sărit imediat în apărarea pensionarului italian, printre acestea fiind și un cetățean român în vârstă de 45 de ani, dar conaționalul nostru a ajuns în cele din urmă la spital cu diferite fracturi provocate de tânărul african.

A fost de ajuns o singură lovitură cu pumnul din partea tunisianului pentru a-l pune la pământ pe bărbatul român, iar această lovitură i-a provocat românului nostru atât o fractură a septului nazal, cât și alte două fracturi la un picior, scrie Firenze Today. Mai exact, în urma căzăturii suferite, conaționalul nostru s-a ales și cu o fractură a tibiei, precum și a fibulei, la un picior.

Bărbatul român a fost transportat apoi la secția Urgențe a spitalului San Giovanni di Dio (denumit și Torregalli) unde medicii i-au prescris 45 de zile de concediu medical pentru vindecare. După agresiune, tânărul tunisian a fugit de la fața locului, dar martorii au alertat forțele de ordine între timp, iar polițiștii l-au găsit pe agresor într-o clădire abandonată situată pe via Giano della Bella. Potrivit sursei citate, este vorba despre un imigrant clandestin și fără adăpost.

Distribuie acest articol