Român de 32 ani arestat în Italia. Își bătea concubina gravidă, în vârstă de numai 15 ani

Un român în vârstă de 32 de ani a fost arestat la Trebisacce, în provincia Cosenza (Calabria) după ce a fost denunțat de partenera sa, în vârstă de numai 15 ani, pentru maltratări și vătămare corporală. Tânăra locuia împreună cu bărbatul respectiv și este însărcinată, informează agenția de presă din Italia ANSA.

Cei doi locuiau împreună din iunie 2020, într-un apartament din Trebisacce. Deja din vara trecută, bărbatul a manifestat atitudini violente față de fată lovind-o în mai multe rânduri, în ciuda faptului că era însărcinată.

Cel mai recent episod, conform rechizitoriului, datează din 14 noiembrie când, în timpul unui nou scandal, bărbatul și-ar fi bătut partenera cu o lopată, apoi cu un scaun, fracturându-i o coastă.

După acest episod, tânăra de 15 ani, însoțită de tutorele ei, s-a deplasat la Poliție unde a povestit bătăile la care a fost supusă, precum și hărțuirea fizică și psihică cauzată de partenerul său.

În urma plângerii, a fost transferată într-un structură instituționalizată pentru femei victime ale violenței, în timp ce cercetările carabinierilor din Trebisacce, coordonate de Parchetul Castrovillari, au făcut posibilă reconstituirea diferitelor episoade de violență care au avut loc din iunie 2020, până când tânăra și-a găsit puterea și curajul să denunțe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ca urmare a anchetei, bărbatul român a fost arestat și plasat în arest la domiciliu.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20