Accident grav în Italia, un român a fost lovit mortal de o mașină în apropierea trecerii de pietoni

Un bărbat român în vârstă de 44 de ani a murit miercuri, 26 februarie, la Cologno Monzese, în apropierea orașului Milano, după ce a fost lovit de un autoturism în apropierea unei treceri de pietoni, informează Milano Today.

Victima traversa în jurul orei 7:00 de dimineață strada pe Corso Roma când a fost accidentat de o mașină Smart condusă de un tânăr italian de 28 de ani. Bărbatul român a fost lovit în plin, iar în urma impactului puternic și-a pierdut pe loc viața.

Conform reconstituirilor de până acum făcute de carabinierii din Sesto, în frunte cu maiorul Saverio Sica, mașina se îndrepta spre Vimodrone în timp ce românul traversa șoseaua la aproximativ 5 metri de trecerea de pietoni. Impactul a fost unul extrem de violent, victima a spart parbrizul și partea din față a Smart-ului și apoi a zburat la cel puțin 16 metri distanță.

Echipajul medical de pe salvarea sosită la locul accidentului nu a mai putut salva viața românului nostru, acesta a decedat din cauza unei răni grave la cap.

Șoferul autoturismului implicat a declarat carabinierilor că se deplasa cu o viteză de aproximativ 50 de kilometri pe oră, dar puternicul impact al coliziunii sugerează – potrivit primelor observații făcute de carabinieri – că viteza mașinii era de fapt mult mai mare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Șoferul este în prezent cercetat pentru infracțiunea de omor rutier.