Un român din Italia a mers peste 11 kilometri pe jos în toiul nopții din dragoste. Amendat cu 400 de euro

Un bărbat român din Italia, în vârstă de 39 de ani, care a decis să facă 12 kilometri pe jos de dragul iubitei sale și asta în toiul nopții, când sunt în vigoare restricții cu privire la deplasările fără motiv, a fost amendat cu suma de 400 de euro pentru încălcarea regulilor anti-COVID.

Potrivit Rimini Today, conaționalul nostru a fost oprit de polițiști la ora 1:45, în noaptea de marți spre miercuri, 27 ianuarie, în timp ce se deplasa pe jos, pe viale Regina Elena din Rimini. Având în vedere ora târzie și restricțiile anti-COVID, agenții de poliție i-au cerut explicații bărbatului, în speranța că avea un motiv întemeiat pentru a se plimba la acea oră pe stradă.

Românul nostru le-a răspuns polițiștilor, însă, că a fost să petreacă seara împreună cu iubita lui, care locuiește în cartierul San Giuliano a Mare din Rimini, iar la acea oră se întorcea acasă, pe jos, în localitatea Riccione, situată lângă orașul menționat mai sus. Conform Google Maps, între cartierul San Giuliano din Rimini și localitatea Riccione este o distanță de peste 11 kilometri de mers pe jos, în circa 2 ore și 25 de minute.

Polițiștii italieni n-au avut de ales astfel decât să-l amendeze pe cetățeanul român cu suma de 400 de euro pentru încălcarea normelor împotriva răspândirii noului coronavirus.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20