Român din Italia mort carbonizat într-un accident după ce și-a condus iubita la locul de muncă

Un tânăr român în vârstă de 31 de ani a murit miercuri, 25 mai, la Santa Cristina e Bissone, în provincia Pavia, într-un tragic accident rutier. Autoutilitara la bordul căreia se deplasa a luat foc după ce s-a ciocnit cu un autovehicul cu remorcă auto. Conaționalul nostru a murit carbonizat, informează Il Giorno. Alte două persoane au fost rănite.

Era în jurul orei 10.00, când bărbatul român, cu inițialele Iulian Moldovean, rezident la Vigevano, tocmai își însoțise iubita la serviciu. Pe drumul de întoarcere însă destinul l-a pus la grea încercare.

Pe porțiunea de stradă dintre Santa Cristina e Bissone și Inverno e Monteleone, în timpul unei depășiri, s-a ciocnit cu un autovehicul de tractări care transporta pe platformă un automobil Mercedes.

Impactul a fost unul devastator, duba românului a luat imediat foc, iar el a murit carbonizat în interior. În celălalt autovehicul implicat în accident se aflau doi bărbați, șoferul, de 48 de ani, a fost dus la spitalul San Matteo di Pavia cu răni la cap, la piept și cu o fractură la un picior, iar pasagerul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la Policlinico Pavese cu traumatism toracic și fractură la un braț.

Sursa foto: Il Giorno

La locul accidentului au sosit patru ambulanțe, elicopterul și agenții de la poliția Rutieră. Strada a fost închisă pentru mai multe ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI