Român din Italia mort de o săptămână printre niște arbuști, la doi pași de un trotuar public

Un cetățean român în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort luni, 9 mai, la Palermo, printre niște arbuști ornamentali de pe strada Anwar Sadat, în fața intrării de la „Fiera Mediterranea di Palermo”. Conaționalul nostru era decedat de cel puțin o săptămână, informează Giornale di Sicilia.

Se numea Gabriel Căpraru, era rezident în zona Magione și locuia de ceva vreme în Palermo. A fost găsit în jurul amiezii de astăzi. Trupul neînsuflețit era cu fața la pământ, printre niște arbuști ornamentali, la numai câțiva pași de un trotuar public.

Imediat a fost sesizată poliția, iar la fața locului au ajuns și carabinierii companiei San Lorenzo, împreună cu colegii de la Departamentul de investigații științifice (RIS), cu medicul legist și magistratul de serviciu.

Din primele cercetări se pare că bărbatul român era mort de aproximativ o săptămână. Conform inspecției medicului legist, pe cadavru nu există semne de violență. Se speculează că decesul românului a fost cauzat de o boală. Procurorul nu a dispus autopsia.

Foto articol: Piero Longo

UP SERVICE DESPĂGUBIRI