Român din Italia mort după ce a fost lovit de două mașini diferite. Șoferii au fugit de la fața locului

Un tragic accident rutier, în urma căruia și-a pierdut viața un bărbat român în vârstă de 39 de ani, s-a petrecut în cursul serii de miercuri, 9 decembrie 2020, pe viale Palmiro Togliatti din Roma. Conaționalul nostru a fost lovit de două autoturisme diferite, al doilea târându-i corpul pe o distanță de circa un kilometru.

Potrivit publicației Roma Today, tragedia a avut loc în jurul orei 21:00 din seara zilei de ieri, când un pieton aflat la intersecția dintre viale Palmiro Togliatti și via del Pergolato a încercat să traverseze strada. Un autoturism care se apropia cu viteză a lovit pietonul din plin, apoi și-a continuat drumul fără a opri să-i acorde primul ajutor.

Imagine de la locul accidentului. Foto: RomaToday.it

În timp ce alți participanți la trafic se îndreptau spre victimă pentru a ajuta-o, un alt autoturism care se apropia tot cu viteză, l-a lovit din nou din plin pe pietonul aflat deja la pământ și i-a târât corpul pe o distanță de circa un kilometru. Nici acest șofer nu a avut inima să oprească pentru a ajuta victima și a călcat pedala de accelerație și mai tare pentru a fugi de la fața locului. Martorii, îngroziți de cele văzute, au solicitat imediat intervenția unei ambulanțe și a forțelor de ordine, dar pentru bărbatul accidentat rănile au fost prea grave, iar personalul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Când polițiștii sosiți la fața locului făceau investigațiile de rigoare, însă, primul șofer care a lovit pietonul cu autoturismul, un Daewoo Matiz, s-a întors la fața locului pentru a-și asuma responsabilitatea. În ceea ce privește cel de-al doilea șofer, anchetatorii analizează camerele de supraveghere video din zonă pentru a-l identifica și a-l aduce în fața legii.

Între timp, agenții de poliție au identificat victima ca fiind un cetățean român fără domiciliu stabil în Italia și care nu avea nicio rudă în zona Romei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol