Român din Italia mort după o grea suferință. Familia face apel la comunitate: „Ajutați-ne să-l ducem acasă!”

Un român originar din Focșani, în vârstă de 34 de ani, s-a stins din viață la Catania, în Sicilia, după ce timp de aproximativ 30 de zile a zăcut pe patul spitalului zbătându-se între viață și moarte. Ovidiu Vasile era rezident la Licodia Eubea și a fost victima unui incendiu izbucnit în locuința sa. Familia face un apel la comunitate: „Ajutați-ne să îl ducem acasă!”

Ovidiu Vasile era în Italia de 4 ani, lucra în agricultură și își făcea planuri de viitor, ca orice bărbat tânăr plecat departe de casă, să câștige un ban cinstit. Destinul însă i-a fost împotrivă, la începutul lunii decembrie o explozie a buteliei pe care o folosea la prepararea hranei i-a cauzat arsuri pe 70% din suprafața corpului.

O lună de zile a luptat Ovidiu pentru viața sa. O suferință grea, care i-a măcinat trupul și i-a provocat în cele din urmă decesul.

Profund îndurerată și fără posibilități economice, familia face un apel la comunitate prin care îi roagă pe cei care au posibilitatea să o ajute în acțiunea de repatriere a trupului neînsuflețit. Ultimul drum spre casă a lui Ovidiu Vasile, pentru a fi înmormântat în pământul natal, depinde de solidaritatea și bunăvoința noastră, a tuturor. Acasă îl așteaptă mama sa, pentru a-l putea plânge și a-i aprinde la cap o lumânare.

Redăm mai jos apelul familiei publicat pe Facebook:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Bună ziua oameni dragi, rude, prieteni și cunoscuți apropiați. În urma decesului fratelui meu, se realizează strângerea de fonduri necesare pentru a-l transporta în România.
Din păcate, nu ne așteptam ca tragedia să ne lovească brusc, însă astfel de evenimente nu sunt planificate, moartea te ia pe neașteptate. Mulțumesc anticipat celor ce vor ajuta cauzei noastre. Trebuie să fim uniți și să înfruntăm viața. Bunul D-zeu să vă ajute la rândul vostru și să-l odihnească-n pace pe Ovidiu. Doamne ajută! Vasile Vasile, număr de telefon: 0039/353 314 4185.”

Donațiile se pot face pe cardul post-pay Evolution

  • numărul: 5333 1710 9053 8394;
  • data de valabilitate: 05/24;
  • pe numele Vasile Vasile, cod fiscal: VSLVSL88R30Z129H;
  • IBAN: IT16Z3608105138210205310210