Român din Italia, mort în mod tragic după ce a încercat să intre în casă cățărându-se pe balcon

Lucian Ciobanu, un muncitor român în vârstă de 43 de ani, și-a pierdut viața în mod tragic în seara zilei de joi, la Marcellina, o localitate din regiunea metropolitană a Romei, capitala Italiei.

Românul, care locuia în Italia de câțiva ani, a căzut de la o înălțime de doisprezece metri. Tragedia s-a petrecut într-un bloc de pe via Oberdan, unde acesta locuia la etajul doi.

Corpul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost găsit de fratele său. Echipele de salvare chemate la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Carabinierii din Marcellina au intervenit imediat la locul incidentului și au reconstituit circumstanțele acestuia.

Se pare că Lucian a uitat cheile în apartament și a încercat să intre în locuința sa cătârându-se prin balcon. El s-a aplecat de la o fereastră de pe casa scării, încercând să ajungă la balconul său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu este clar dacă a mai încercat în trecut o astfel de manevră. Cert este că, în căutarea unui punct stabil de sprijin, a căzut în gol de la înălțimea de doisprezece metri.

Fratele său, Ciprian, devastat de tragedie, a transmis un mesaj emoționant: „Drag frate, să strălucească asupra ta lumina infinită pentru totdeauna”.

@rotalianul