Român din Italia mort într-un tragic accident chiar de ziua lui. Doi copii au rămas fără tată

O tragedie cumplită a îndoliat luni, 4 iulie, o familie de români din Rimini (Emilia-Romagna), Cristian Florin Drîmboi, 46 de ani, tatăl a doi copii, a murit fără nicio vină într-un tragic accident. Conaționalul nostru s-a stins chiar de ziua lui, pe profilul Facebook multe persoane i-au urat în ziua morții „La mulți ani!”.

S-a întâmplat în jurul orei 8.00 dimineață, pe A14 Nord, lângă Imola, informează E-TV. Cristian era la volanul unui autoturism Opel Astra și se deplasa spre Bologna, când a fost lovit de un SUV, un Jeep Compass condus de un bărbat italian în vârstă de 61 de ani la volan. Șoferul SUV-ului circula cu viteză mare, lovind violent Opelul care se afla pe aceeași bandă.

După impactul cu mașina românului nostru SUV-ul a lovit apoi o altă mașină și un camion, iar în cele din urmă a încheiat cursa răsturnându-se pe mijlocul autostrăzii. În urma accidentului, șoferul vinovat, rezident în Castel San Pietro, a suferit răni de gravitate medie. El este internat la spitalul Maggiore din Bologna și este cercetat pentru omor rutier.

În schimb, pentru Cristian Drîmboi echipajul sanitar de la 118 nu a mai putut face nimic. Băratul român a decedat din cauza rănilor deosebit de grave.

Bărbatul român era din comuna Șendriceni, județul Botoșani, dar în prezent locuia cu familia la Rimini. Două fetițe mici au rămas acum fără tată și o femeie tânără își plânge soțul. Pe pagina lui de Facebook sunt nenumărate mesaje de „La mulți ani”, iar la unul dintre ele cineva a menționat: „Nu mai are cine să răspundă…”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa foto articol: Pagina Facebook.