Român din Italia mort într-un tragic accident chiar de ziua lui. Doi copii au rămas fără tată

O tragedie cumplită a îndoliat luni, 4 iulie, o familie de români din Rimini (Emilia-Romagna), Cristian Florin Drîmboi, 46 de ani, tatăl a doi copii, a murit fără nicio vină într-un tragic accident. Conaționalul nostru s-a stins chiar de ziua lui, pe profilul Facebook multe persoane i-au urat în ziua morții „La mulți ani!”.

S-a întâmplat în jurul orei 8.00 dimineață, pe A14 Nord, lângă Imola, informează E-TV. Cristian era la volanul unui autoturism Opel Astra și se deplasa spre Bologna, când a fost lovit de un SUV, un Jeep Compass condus de un bărbat italian în vârstă de 61 de ani la volan. Șoferul SUV-ului circula cu viteză mare, lovind violent Opelul care se afla pe aceeași bandă.

După impactul cu mașina românului nostru SUV-ul a lovit apoi o altă mașină și un camion, iar în cele din urmă a încheiat cursa răsturnându-se pe mijlocul autostrăzii. În urma accidentului, șoferul vinovat, rezident în Castel San Pietro, a suferit răni de gravitate medie. El este internat la spitalul Maggiore din Bologna și este cercetat pentru omor rutier.

În schimb, pentru Cristian Drîmboi echipajul sanitar de la 118 nu a mai putut face nimic. Băratul român a decedat din cauza rănilor deosebit de grave.

- Continuarea articolului după publicitate -

Bărbatul român era din comuna Șendriceni, județul Botoșani, dar în prezent locuia cu familia la Rimini. Două fetițe mici au rămas acum fără tată și o femeie tânără își plânge soțul. Pe pagina lui de Facebook sunt nenumărate mesaje de „La mulți ani”, iar la unul dintre ele cineva a menționat: „Nu mai are cine să răspundă…”

Sursa foto articol: Pagina Facebook.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Ai nevoie să trimiți bani acasă?

Transfer GO