Un român din Italia a murit de infarct la spital în timp ce aștepta rezultatul testului COVID-19

Un cetățean român a murit duminică, 1 noiembrie 2020, la spitalul „SS Annunziata” din Sulmona, provincia L’Aquila (Abruzzo), în timp ce aștepta rezultatul testului pentru COVID-19. Conaționalul nostru se pare că a suferit un atac de cord, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit ziarului italian Il Centro, bărbatul român ajunsese la spital cu ambulanța după ce a început să aibă probleme de respirație și febră, iar personalul medical a decis să-l supună testelor pentru COVID-19. Inițial, bărbatul a fost supus unui prim test al cărui rezultat a ieșit negativ, dar având în vedere simptomele sale compatibile cu infecția cu noul coronavirus, medicii au decis să-l supună unui al doilea test pentru a fi siguri.

- Continuarea articolului după publicitate -

Pacientul aștepta rezultatul într-o ambulanță când, în jurul orei 9:00, a suferit un infarct. Personalul medical a reușit, însă, să-l stabilizeze și l-a transferat imediat în secția de reanimare, dar la scurt timp după aceea a murit.

Autoritățile nu au făcut publice alte detalii despre bărbatul decedat cu excepția faptului că acesta era cetățean român și avea 46 de ani.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos