Român din Italia oprit de poliție pentru controlul declarației coronavirus, avea mașina plină de biciclete furate

Un român în vârstă de 26 de ani a ajuns la închisoare după ce a fost oprit de agenții de poliție pe raza localității Belluno, în Veneto, pentru un control de rutină. Tânărul era la volanul unei autoutilitare, nu avea declarația cu motivul deplasării așa cum este prevăzut în aceste zile în urma restricțiilor privind criza provocată de noul coronavirus, iar în interiorul dubei au fost găsite biciclete furate în valoare totală de 87.000 de euro, relatează Il Gazzettino.

George Cosmin Secret a fost oprit luni în jurul orei 6:00 dimineața de poliție, când făcea cale întoarsă din zona provinciei Vicența unde tocmai pusese în practică furtul din magazinul de biciclete „Cicli The Best di Romano D’Ezzelino”. Bărbatul a reușit să fure 32 de biciclete de mare valoare și 4 cadre.

Valoarea obiectelor furate se ridică la suma de 87.000 de euro, informează sursa citată. Bicicletele erau foarte scumpe, de curse sau biciclete montane, fabricate de mărci de prestigiu precum Cannondale, Giant, Bianchi, Cavalera, Scapin, Fantic și altele.

George Cosmin Secret a fost arestat pentru furt și însoțit la închisoarea Baldenich din Belluno. Poliția face cercetări în legătură cu un alt furt similar, care a avut loc recent la magazinul de biciclete Sanvido din Cesio.

Distribuie acest articol