Român din Italia, record la condus fără permis. A fost prins de 8 ori la volan, deși n-a avut vreodată permis de conducere

Un bărbat român din Italia, în vârstă de 31 de ani, rezident la Montecatini Terme, provincia Pistoia, a fost prins fără permis la volan pentru a opta oară, în noaptea de sâmbătă spre dumică, 30 decembrie.

Potrivit ziarului Il Tirreno, bărbatul se afla la volanul unei mașini Alfa Romeo și circula pe via dei Salici din fracțiunea Masotti a localității Serravale Pistoiese, atunci când a fost somat de un echipaj de carabinieri să se oprească. Românul a ignorat ordinul carabinierilor, însă, și a încercat să fugă. A reușit să parcurgă o bucată scurtă de drum cu mașina, apoi a fost nevoit să lase autovehiculul și a încercat să fugă pe picioare, dar a luat-o pe o stradă fără ieșire și acolo a fost blocat de carabinieri.

Bărbatul român a fost condus astfel la unitatea carabinierilor din viale Italia, Pistoia, unde, după ulterioare verificări, s-a constatat că a bătut recordul în materie de infracțiuni rutiere, de această dată find denunțat pentru a opta oară pentru conducerea unui autovehicul fără permis. Conform sursei citate, se pare că bărbatul nici nu a avut vreodată permis de conducere.

Mai mult, mașina Alfa Romeo 156 pe care o conducea și care aparține unui prieten de-al său, nu avea nici asigurare, nici revizie făcută. Autovehiculul a fost pus sub sechestru, iar șoferului și proprietarului mașnii le-au fost aplicate amenzi de peste 8.000 de euro, precizează sursa citată. Bărbatului de la volan i s-a mai pus, de asemenea, interdicție de a mai trece prin localitățile Bientina și Calcinaia, unde se pare că are antecedente penale pentru distrugerea bunurilor publice.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20