Un român din Italia s-a întors în țară pentru a se împăca cu fosta iubită, dar apoi a ucis-o chiar de ziua ei

O femeie de 33 de ani, domiciliată în cartierul Militari din București, a fost ucisă de fostul iubit chiar înainte de petrecerea pe care femeia o organizase pentru ziua ei de naștere.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se întorsese cu câteva zile înainte din Italia pentru a reface relația cu iubita sa, cei doi fiind despărțiți deja de ani buni, relatează Observator.

Din primele informații reiese că tânăra femeie organizase o petrece pentru a-și sărbători ziua de naștere, dar fostul iubit a înjunghiat-o de mai multe ori chiar înainte să ajungă invitații.

„Noi la ora 20:30 trebuia să fim sus, să îi facem surpriza. Și el s-a dus mai devreme”, a declarat unul dintre invitații victimei.

Din primele informații reiese că bărbatul de 36 de ani muncea în Italia și s-a întors în țară la data de 13 decembrie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi erau despărțiți de mulți ani, spun apropiații, dar el a reușit să o convingă pe femeie să-i mai dea o șansă.

Totul părea să fie bine între ei, în ultimele zile, conform celor spuse de prietenii victimei, cei doi fiind văzuți împreună la unele petreceri, unde păreau fericiți.

În seara zilei de ieri însă, bărbatul a înjunghiat-o cu un cuțit, mai întâi în spate și apoi în zona inimii.

Femeia a reușit, cu ultima suflare, să se târască până la liftul din clădire, iar primul invitat sosit la petrecerea de ziua ei a văzut-o rănită și strigând după ajutor.

În acel moment, criminalul ar mai fi lovit-o de câteva ori cu cuțitul, iar ulterior a băgat-o pe femeie în apartament, unde femeia a decedat.

„La data de 16 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti-Secția 20 au fost sesizați, prin 112, în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un bărbat”, au transmis polițiștii bucureșteni printr-un comunicat de presă.

Apropiații victimei au declarat de asemenea că aceasta se temea pentru viața ei și avea intenția să obțină un ordin de restricție împotriva bărbatului care muncea în Italia.

„Se plângea, zicea că vrea să depună ordin de restricție pentru el. Din păcate, de la gelozie sau de la ce o fi fost în capul lui, a omorât-o pe fata asta”, au mai spus prietenii.

Potrivit sursei citate, criminalul a așteptat în apartament sosirea polițiștilor și a recunoscut că și-a ucis iubita. Fiind recidivist, riscă să petreacă până la 20 de ani în închisoare, pentru omor calificat.

„A avut-o premeditată. El ne-a sunat şi a zis că o omoară. Asta când era el în Italia, adică acum patru zile”, a mai declarat un prieten.