Un român din Italia s-a prăbușit în mijlocul străzii și a murit. Martor: „Îi ieșea sânge pe gură!”

„Mergea clătinându-se pe marginea drumului, apoi a început să tușească și îi ieșea sânge pe gură. În cele din urmă s-a prăbușit la pământ.”

Relatarea de mai sus îi aparține unui trecător care, aflându-se la intersecția dintre via dei Sesami și viale Palmiro Togliatti din zona Centocelle, în Roma, a asistat neputincios la moartea unui bărbat în mijlocul străzii.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 09:00 din dimineața zilei de duminică, 8 mai 2022, iar martorul a solicitat imediat ajutor medical pentru bărbatul căzut la pământ, care între timp avea fața plină de sânge.

Din nefericire, relatează ziarul Corriere della Sera, personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Între timp au intervenit și carabinierii la locul tragediei, pentru investigațiile de rigoare, și au identificat victima ca fiind Vasile Stoinoiu, cetățean român în vârstă de 62 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii presupun că bărbatul român a coborât dintr-un autobuz cu puțin înainte să moară, iar principala ipoteză cu privirea la cauza decesului este aceea că suferea de vreo boală.

Cu toate acestea, procurorul care conduce ancheta a dat ordin să fie efectuată autopsia asupra trupului neînsuflețit al conaționalului nostru, pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Anchetatorii nu exclud nici posibilitatea ca victima să fi suferit o agresiune cu puțin timp înainte de dramaticul eveniment, motiv pentru care vor analiza și imaginile de pe camerele video de supraveghere situate în zonă.

Corpul fără viață al bărbatului român a fost transportat ulterior la morga spitalului Policlinico Tor Vergata.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20