Un român din Italia s-a răsturnat cu BMW-ul de mai multe ori, apoi a plecat acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic

Un român s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina în noaptea de miercuri spre joi, 29 aprilie a.c., pe drumul ce leagă Ortezzano de Monte Vidon Combatte, în provingia Fermo din regiunea Marche. Imediat după accident, conaționalul nostru a abandonat autovehiculul distrus și a plecat acasă.

Conform publicației Il Resto del Carlino, mai mulți trecători au alertat forțele de ordine, în jurul orei 12:00 de miercuri noaptea, după ce au zărit un autoturism distrus, marca BMW, pe un câmp din aproprierea străzii.

Mașina cetățeanului român abandonată pe câmp după accident. Foto: Il Resto del Carlino

La fața locului a sosit un echipaj al serviciului medical 118, o echipă de pompieri din Fermo și carabinierii, dar de șofer nici urmă.

Oamenii legii l-au identificat pe cel care se afla la volanul mașinii ca fiind un bărbat de naționalitate română rezident la Ortezzano și au constatat că evenimentul s-ar fi produs în jurul orei 22:00.

Tot din cercetările efectuate de militari la fața locului reiese că românul a pierdut controlul mașinii, apoi s-a răsturnat de mai multe ori în prăpastia de lângă carosabil până a ajuns pe câmpul unde a abandonat epava.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Apoi a plecat acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, fără să alerteze autoritățile.