Un român din Italia a salvat viața unui bărbat împușcat în plină stradă. L-a urcat în mașină și l-a dus la spital

Viața unui bărbat albanez de 40 de ani, care a fost împușcat în plină stradă în localitatea italiană Asti, a fost salvată de un cetățean român care, aflându-se în zonă, l-a transportat imediat cu mașina la spital, informează ziarul La Provincia. Starea de sănătate a bărbatului împușcat este în continuare critică.

Potrivit sursei citate, agresiunea a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 24 octombrie 2020, pe Corso Matteotti din localitatea menționată mai sus, unde bărbatul albanez a fost împușcat în abdomen de niște indivizi aflați într-o mașină cu care au fugit apoi de la fața locului.

„S-a prăbușit la pământ inconștient (bărbatul albanez – n.r.) și numai prezența de spirit a unui băiat de origine română care se afla în zonă și care l-a ajutat, ducându-l el însuși la spital într-o dubă, a prevenit ce se putea întâmpla mai rău”, scrie presa italiană.

Bărbatul rănit este rezident în Asti, dar în altă zonă și nu în cea în care a fost atacat. Anchetatorii nu au reușit încă să-l interogheze, dar în urma verificărilor efectuate rezultă că ar avea unele antecedente penale.

Distribuie acest articol