Un român din Italia și-a bătut și jefuit iubita după ce a prins-o în pat cu amantul. Arestat după 14 ani

Un bărbat român, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat în urmă cu câteva zile la intrare în Italia, în urma unui control efectuat de carabinierii din Aurisina, o localitate din provincia Trieste, regiunea Friuli-Veneția Giulia, aflată la granița cu Slovenia.

Potrivit ziarului local Il Piccolo, pe numele conaționalului nostru exista un mandat de arestare pentru o infracțiune comisă în urmă cu 14 ani, când și-a prins concubina în pat cu amantul.

În vârstă de 30 de ani la acea vreme, bărbatul român lucra în construcții, în orașul italian Trieste, iar într-o zi furtunoasă din vara anului 2008 a fost nevoit să se întoarcă acasă mai devreme, din cauza condițiilor meteo nefavorabile care-l împiedicau să-și desfășoare munca.

Odată ajuns acasă însă, românul nostru și-a găsit iubita în pat cu un alt bărbat și, în acel moment, înnebunit de gelozie, și-a pierdut cumpătul, a prins-o de păr și a târât-o în mijlocul străzii, femeia fiind dezbrăcată aproape complet.

Ulterior, bărbatul gelos i-a smuls femeii telefonul din mână și i-a furat chiar și 50 de euro, mai scrie sursa citată, apoi i-a salutat pe toți și a dispărut complet, în timp ce femeia a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale, după care l-a denunțat pe iubit pentru jaful violent la care a fost supusă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urmă cu câteva zile, românul de 44 de ani a decis să se întoarcă în Italia, probabil crezând că fapta sa a fost uitată sau că va putea trece neobservat de oamenii legii din această țară.

Carabinierii italieni l-au depistat imediat însă și, după ce au constatat că pe numele românului există un mandat de arestare și o condamnare la 4 ani și 7 luni de închisoare pentru jaf, l-au condus pe acesta la penitenciarul Coroneo din Trieste unde-și va ispăși pedeapsa.