Un român din Italia, supărat că a fost amendat pentru că nu purta mască, s-a răzbunat pe mașina Poliției

Un tânăr de 18 ani, de naționalitate română, dar rezident în localitatea Civitavecchia de lângă Roma, în regiunea Lazio, a fost denunțat în stare de libertate după ce a vandalizat mașina Poliției.

Potrivit unui comunicat de presă publicat miercuri, 26 mai 2021, pe site-ul oficial al Polizia di Stato, conaționalul nostru a fost controlat, identificat și sancționat de polițiștii italieni în seara zilei de duminică, 23 mai, deoarece nu purta mască de protecție.

„Ulterior, agenții de poliție au observat că una dintre mașinile de serviciu, parcată în apropierea Comisariatului de pe viale della Vittoria, a fost vandalizată și avea o oglindă retrovizoare ruptă”, explică polițiștii în comunicat.

„După vizionarea imaginilor de la camerele video de supraveghere ale instituției, agenții au constatat că pagubele au fost provocate la scurt timp după ora 20:00 de către un băiat, ușor de recunoscut din imagini, care lovea mașina în mod violent cu piciorul, distrugând oglinda”, se mai precizează în comunicat.

Anchetatorii l-au identificat astfel în imagini pe tânărul român amendat cu puțin timp înainte de vandalizarea mașinii și l-au denunțat în stare de libertate pentru fapta sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol