Un român din străinătate a câștigat sute de mii de euro la loteria de Crăciun. „Am suferit un infarct, nu mă pot bucura”

Un șofer român de TIR, stabilit în străinătate, a câștigat o sumă fabuloasă la loterie cu câteva zile înainte de Crăciun.

Problemele sale de sănătate nu-i permit însă să se bucure cum trebuie de această binecuvântare.

Conaționalul nostru s-a prezentat joi, 22 decembrie 2022, la sediul loteriei pentru a ridica premiul și a dat un interviu pentru presa locală.

Vasile a câștigat sute de mii de euro la loterie în străinătate. Foto: captură video abc.es

Vasile locuiește cu familia sa în orașul spaniol Roquetas de Mar, situat în provincia Almería din Andaluzia, încă din anul 2001, relatează site-ul ABC Spania.

Bărbatul român lucrează că șofer pe TIR și anul acesta a decis să cumpere un bilet la loteria specială de Crăciun „El Gordo” din Spania, care este organizată în fiecare an.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românul nostru a ajuns astfel să câștige frumoasa sumă de 400.000 de euro cu câteva zile înainte de Crăciun. Această binecuvântare poate fi fatală pentru Vasile însă, dacă dă frâu liber emoțiilor sale.

„Sunt foarte fericit, dar nu pot sărbători așa cum trebuie, trebuie să-mi păstrez calmul”, a declarat Vasile pentru sursa citată.

Motivul pentru care el nu se poate bucura de norocul său este pentru că în luna octombrie a acestui an, în timp ce traversa Franța la volanul TIR-ului pe care lucrează ca șofer, a suferit un infarct care aproape i-a răpus viața.

„Nu simt multe lucruri, nu mă pot bucura, încă îmi revin. Am câștigat o zecime (din premiul cel mare – n.r.) pentru întreaga familie”, a mai precizat Vasile.

Întrebat ce va face cu suma câștigată la loterie, compatriotul nostru a spus: „Vom umple unele goluri și vom cumpăra o casă, pentru că stăm în chirie de foarte mulți ani.”