Un român din străinătate și-a suprins iubita cu amantul și l-a împușcat pe bărbat. S-a întors în țară fără să anunțe

Dramaticele scene s-au petrecut în jurul orei 21:45 din seara zilei de vineri, 23 septembrie 2022, în localitatea Baia Mare din județul Maramureș, unde un tânăr de 24 de ani a fost împușcat de trei ori de un alt bărbat.

Din informațiile relatate în exclusivitate de site-ul vasiledale.ro, totul a început cu câteva ore înainte de atac, când un român în vârstă de 30 de ani și originar din satul Șurdești, comuna Șișești din județul Maramureș, s-a întors pe neanunțate din Anglia, unde era plecat la muncă.

Bărbatul se pare că aflase de la alte persoane că iubita lui îl înșeală, motiv pentru care s-a suit într-un avion spre Cluj, apoi a închiriat un autoturism Dacia Logan și s-a dus direct la apartamentul femeii, situat pe strada Păltinișului din Baia Mare.

Strada pe care s-a petrecut crima. Foto: vasiledale.ro

Odată ajuns acolo, bărbatul întors din străinătate și-a surprins iubita cu amantul său, un tânăr de 24 de ani din Târgu Lăpuș, oraș din același județ menționat mai sus.

Iubitul femeii a scos atunci un pistol și a tras trei focuri de armă în abdomenul amantului, apoi a încercat să o împuște și pe iubita sa. Din fericire, arma s-a blocat, iar atacatorul a decis să fugă din locuință spre zona Podul Viilor din Baia Mare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a aruncat arma în râul Săsar, bărbatul de 30 de ani a sunat la 112 și a declarat că vrea să se predea, iar câteva echipaje de poliție au sosit în scurt timp la fața locului și l-au arestat. Acesta a fost dus apoi la secție pentru audierile de rigoare.

Între timp, bărbatul de 24 de ani care a fost împușcat a fost transportat la secția Urgențe a Spitalului Județean din Baia Mare. Medicii de acolo au reușit să-l stabilizeze, iar acum viața sa nu este în pericol, mai precizează sursa citată.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a deschis un dosar penal pe numele românului întors din străinătate, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, uz ilegal de armă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.