Român din străinătate, tată a 3 copii, găsit spânzurat într-o pădure. Plecase să cumpere pâine

Durere de nedescris pentru familia unui român care muncea în Belgia pentru a-și crește copilașii și a le oferi o viață mai bună. Bărbatul, Ioan Feier, a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă orașul Bruxelles, după ce a ieșit din casă spunând colegilor de apartament că merge să cumpere pâine, informează ObiectivSM.

Originar din comuna Turț, județul Satu-Mare, Ioan lucra în Belgia, iar soția cu cei trei copii erau rămași în țară. Bărbatul împărțea apartamentul cu alți prieteni, români ca și el, în localitatea Forest de lângă Bruxelles.

Luni, 26 septembrie, s-a întors de la locul de muncă, și-a parcat mașina, dar după puțin timp le-a spus colegilor săi că pleacă să cumpere pâine. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de el pentru că Ioan nu s-a mai întors la domiciliu.

Familia a făcut un anunț privind dispariția sa:

„FEIER IOAN a dispărut în zona FOREST luni, 26 septembrie, după orele de muncă. A ajuns acasă, a parcat mașina de lucru, le-a spus colegilor de apartament că merge să cumpere o pâine, dar, din păcate, nu s-a mai întors. De luni nu mai știm nimic de el. Poliția a fost contactată. Dacă cineva l-a văzut undeva, e rugat să sune la poliție”, este mesajul distribuit marți pe Facebook de familie, colegi și prieteni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Miercuri seara, bărbatul român a fost găsit spânzurat, într-o pădure din apropiere. Conform cercetărilor poliției, el și-a pus capăt zilelor.

„Da, a fost un băiat de nota zece, în toate privințele, nu știu ce s-a întâmplat de a făcut un asemenea gest. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a transmis un cunoscut al acestuia.

Distribuie acest articol