Român dispărut fără urmă în Franța după ce a coborât din autocarul cu care se întorcea din Spania spre România

Un bărbat român, care s-a pornit cu un autocar din Spania spre România, a dispărut fără urmă pe o autostradă din Franța la data de 1 octombrie 2022.

Fratele bărbatului a denunțat dispariția acestuia la Poliție, dar până la această oră nu a fost găsit.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al Poliției Române, românul dispărut se numește Baciu Dorinel și are 38 de ani, fiind născut la data de 28 iulie 1984.

Este domiciliat în localitatea Daneți din județul Dolj, iar ca semnalmente are: 185 centimetri înălțime, 95 de kilograme, păr negru, față ovală și ochi căprui.

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Baciu Dorinel, 38 de ani. Foto: Poliția Română

„În data de 01.10.2022, a plecat din Spania către Romania cu autocarul, iar în timp ce se afla pe teritoriul Franței, oraș Montpelier, autostrada A9, în timp ce staționa autocarul într-o stație Peco, a fugit către o pădure din apropiere și nu a mai revenit la autocar”, se precizează în anunțul făcut de Poliția Română.

Potrivit altor surse locale, la momentul dispariției Dorinel era îmbrăcat într-un trening albastru și era încălțat cu pantofi sport de aceeași culoare.

„Sunt sora lui. Cine îl vede este rugat să sune urgent la poliție, a dispărut. Vă rugăm să ne ajutați”,  a scris Liliana Baciu într-o postare distribuită pe grupul Facebook Voluntari în Europa.„Băiatul are 38 de ani, se numește Dorinel Baciu, este cioban în comuna Daneti și nu vorbește decât limba română! Înțelegem ca a coborât fără telefon, fără bani și acte de identitate! Toate lucrurile personale i-au rămas în autocar! Călătoarea cu Tabita dinspre Spania spre România! La un Peco, pe Autostrada A9 din Montpellier, ar fi coborât din autocar și s-a îndreptat spre o pădure! Nu știm alte detalii!”, a scris în comentarii o altă persoană.

Cine are informații despre acest bărbat, este rugat să informeze Poliția Română prin formularul disponibil la următorul link, folosind butonul „Trimite sesizare”: https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-disparute/baciu-dorinel-19840728